万博体育app看联赛│小学数学│小学语文│小学英语│小学万博体育直播│flash课件

小学四年级开心英语5.6单元评价练习题

时间:2018-07-06 13:51来源:网络 作者:万博体育app看联赛 点击:
2017 2018 学年度可以看意甲直播的APP 小学四年级开心英语单元评价练习题(三) (Unit 5 Unit 6) Class __________ Name ______________ No. _______ Mark ___________ 同学们,请认真书写和保持卷面整

2017 — 2018 学年度可以看意甲直播的APP
小学四年级开心英语单元评价练习题(三)
(Unit 5 — Unit 6)
Class __________  Name ______________  No. _______  Mark ___________

同学们,请认真书写和保持卷面整洁。本万博体育直播有清洁分(3分)。
清洁分得分:______________
I  听  力  部  分(40分)
一、听录音,选出你听到的选项,把字母编号写在括号里。(10分)
(     ) 1. A. who              B. whose              C. those
(     ) 2. A. teacher            B. teaching            C. teach
(     ) 3. A. skirt              B. first                C.shirt
(     ) 4. A. car              B. card                C. arm
(     ) 5. A. writer            B. write               C. writing
(     ) 6. A. these             B. they               C.them
(     ) 7. A. mice             B. mine               C. nine
(     ) 8. A. coat              B. note               C. boat
(     ) 9. A. driver            B. writer              C. worker
(     ) 10. A. shirt            B. shoes              C. shorts

二、听录音,用阿拉伯数字给下列图片排序。(12分)


三、听录音,选择正确的答语。(10分)
(      ) 1. A. She’s a doctor.       B. He’s a doctor.     C. I’m a doctor.
(      ) 2. A. No, he doesn’t.       B. Yes, I do.        C. Yes, she does.
(      ) 3. A. It’s your.            B. It’s Lisa’s.       C. It’s my.
(      ) 4. A. Watch TV.           B. A driver.        C. A toy car.
(      ) 5. A. Yes, they are.        B. They’re Jenny’s.     C. Yes,It’s Jenny’s.
(      ) 6. A. It’s my mother.   B. It’s my mother’s.   C. Yes, it’s my mother’s.
(      ) 7. A.Yes, I do.            B. Yes, he does.      C. No, he isn’t.
(      ) 8. A.Yes, I am.           B. Yes, she is.        C. No, they aren’t.
(      ) 9. A. Yes, it’s hers.        B. Yes, it’s mine.     C. Yes, it’s Gogo’s.
(      ) 10. A. He wants to be a magician.        B. I want to be a firefighter.
C. They want to be doctors.
四、听录音,把句子补充完整。(8分)
1. Is this your blue                  ?    Yes, it is.
2 Whose ________________ and ________________ skirt is this?
3. What ________________ he do?   He’s a ________________.
4. Does he ________________ to be a _______________ ?     No, he doesn’t.
5. Are these shoes ________________?     Yes, they are.
Ⅱ  笔  试  部  分(57分)
一、选词填空。(12分)
1. The birds are ________________ ( sing , singing ).
2. Are these mom’s                  ( sock , socks ) ?   I don’t know.
3. Is that __________ ( your , yours ) coat ?   No, it’s not __________ ( my , mine ).
4. _________ ( Our , Ours ) shoes are blue.  _________ ( Their, Theirs ) are brown.
5. Tony wants _____________ ( be , to be ) a firefighter.
6. The writers _____________ ( have , has ) ten red balloons.
二、在方框里选择词语填空。(6分)


A: Hello! My ________________ is Peter.
B: Hello! Peter. Nice to meet you. What do you ________________?
A: I’m a ________________ ________________. I work in a taxi.
   What ________________ you?
B: I am a ________________.
三、选择题。(15分)
(     ) 1. What does your brother want to be ?               .
A. He wants to be a doctor.   B. He wants to watch TV.  C. He’s a doctor.
(     ) 2. Does he           be a driver ?.
A. want           B. wants to            C. want to
(     ) 3. What        Ben want to be ?  He ________ to be a story writer .
A. do , wants       B. does , want       C. does , wants
(     ) 4. Whose ___________ are these ?    They’re ________.
A. shoes , Gogo     B. cap , Tony’s      C. socks , Jenny’s
(     ) 5. ___________ pen is this ?   It’s Jenny’s.
A. Who’s          B. Whose           C. What
(     ) 6. This is         bag.  __________ is blue.
A. her , He         B. her , Mine        C. her , My
(     ) 7. This soccer is           .
A. Tom and Jim’s     B. Tom’s and Jim’s     C. Tom and Jim
(     ) 8. Is this           shirt?   Yes, it’s mine.
A. her              B. your            C. yours
(     ) 9.          she ?   She’s my mother .
A. Who           B. Whose           C. Who’s
(     ) 10. Here’s a book          you.
A.  at             B. for             C. to
四、连词成句。(10分)
1.  Gogo , a , be , police , wants , to , officer   ( . )
                                                            
2.  she , is , teacher , math , a   ( ? )
                                                            
3.  whose , green , is , sweater , and , purple , this   ( ? )
                                                            
4.  bed , shoes , Jenny’s , the , under , are   ( . )
                                                            
5.  Ben’s , want , does , brother , be , office worker , to , an   ( ? )
                                                            
五、看图填空,完成句子,每空一词。(9分)
1. Is this your                   ?          图1
  No, it isn’t              .              
                                     
2. What do you want to _____________ ?
I want to be a __________________.                               图2

3. Whose              is this ?             
It’s Tony’s.                             图3

4. __________ she want to be a _________________ ?                   图4
Yes, she does.                                              

5. Is he a bus driver ?                                              图5
No, he isn’t. He’s a __________ ____________.                      
六、阅读理解。(5分)
Hello! I am Jenny. I am ten years old. I am a student. I am from the USA. My Dad is a doctor. He works in a hospital. My Mom is an English teacher. She works in a school. Tony is my brother. We are in the same(相同的)school. I want to be a singer(歌手). My brother wants to be a police officer.
根据短文内容,回答问题。
1. What does Jenny’s Mom do ?
__________________________________________________________
2. What does Jenny’s Dad do ?
__________________________________________________________
3. Does Jenny want to be a teacher ?
__________________________________________________________
4. What does Tony want to be ?
__________________________________________________________
5. Where does Jenny’s Mom work ?
__________________________________________________________
听力材料及参考答案

一、听录音,选出你听到的选项,把字母编号写在括号里。(10分)
1. B. whose   2. A. teacher   3. C. shirt   4. B. card    5. A. writer 
6. C. them     7. B. mine     8. A. coat     9. C. worker   10. C. shorts

二、听录音,用阿拉伯数字给下列图片排序。(12分)
1. police officer    2. T-shirt      3. firefighter    4. coat    5. office worker
6. sweater        7. taxi driver    8. shirt

3  4  1  8
2  7  6  5

三、听录音,选择正确的答语。(10分)
1. ( A )  What does she do?
2. ( C )  Does she want to be a nurse?
3. ( B )  Whose dress is this ?
4. ( C )  What do you want ?
5. ( A )  Are these Jenny’s shoes?
6. ( B )  Whose ruler is this?
7. ( C )  Is your father a bus driver ?
8. ( C )  Are they teachers?
9. ( B )  Is this your shirt?
10. ( B )  What do you want to be?

四、听录音,把句子补充完整。(8分)
1. dress                2. purple , pink         3. does , firefighter
4. want , nurse          5. theirs   
笔试部分答案

一、1. singing       2. socks       3. your , mine       4. Our , Theirs
5. to be         6. have

二、name      do      taxi driver      about     writer

三、1. A      2. C     3. C     4. C     5. B
6. B      7. A     8. B      9. C     10. B

四、1. Gogo wants to be a police officer.
2. Is she a math teacher?
3. Whose green and purple sweater is this?
4. Jenny’s shoes are under the bed.
5. Does Ben’s brother want to be an office worker?

五、1. T-shirt , mine      2. be , teacher    3. cap     4. Does , doctor   
5. taxi driver

六、1. She is an English teacher.
2. He is a doctor.
3. No, she doesn’t.  She wants to be a singer.
4. He wants to be a police officer.
5. She works in a school.
 

四年级英语56单元万博体育直播下载
------分隔线----------------------------
  • 100_news
  • 10_news
  • 11_news
  • 12_news
  • 13_news
  • 14_news
  • 15_news
  • 16_news
  • 17_news
  • 18_news
  • 19_news
  • 1_news
  • 20_news
  • 21_news
  • 22_news
  • 23_news
  • 24_news
  • 25_news
  • 26_news
  • 27_news
  • 28_news
  • 29_news
  • 2_news
  • 30_news
  • 31_news
  • 32_news
  • 33_news
  • 34_news
  • 35_news
  • 36_news
  • 37_news
  • 38_news
  • 39_news
  • 3_news
  • 40_news
  • 41_news
  • 42_news
  • 43_news
  • 44_news
  • 45_news
  • 46_news
  • 47_news
  • 48_news
  • 49_news
  • 4_news
  • 50_news
  • 51_news
  • 52_news
  • 53_news
  • 54_news
  • 55_news
  • 56_news
  • 57_news
  • 58_news
  • 59_news
  • 5_news
  • 60_news
  • 61_news
  • 62_news
  • 63_news
  • 64_news
  • 65_news
  • 66_news
  • 67_news
  • 68_news
  • 69_news
  • 6_news
  • 70_news
  • 71_news
  • 72_news
  • 73_news
  • 74_news
  • 75_news
  • 76_news
  • 77_news
  • 78_news
  • 79_news
  • 7_news
  • 80_news
  • 81_news
  • 82_news
  • 83_news
  • 84_news
  • 85_news
  • 86_news
  • 87_news
  • 88_news
  • 89_news
  • 8_news
  • 91_news
  • 92_news
  • 93_news
  • 94_news
  • 95_news
  • 96_news
  • 97_news
  • 98_news
  • 99_news
  • 9_news
  • 100_news
  • 10_news
  • 11_news
  • 12_news
  • 13_news
  • 14_news
  • 15_news
  • 16_news
  • 17_news
  • 18_news
  • 19_news
  • 1_news
  • 20_news
  • 21_news
  • 22_news
  • 23_news
  • 24_news
  • 25_news
  • 26_news
  • 27_news
  • 28_news
  • 29_news
  • 2_news
  • 30_news
  • 31_news
  • 32_news
  • 33_news
  • 34_news
  • 35_news
  • 36_news
  • 37_news
  • 38_news
  • 39_news
  • 3_news
  • 40_news
  • 41_news
  • 42_news
  • 43_news
  • 44_news
  • 45_news
  • 46_news
  • 47_news
  • 48_news
  • 49_news
  • 4_news
  • 50_news
  • 51_news
  • 52_news
  • 53_news
  • 54_news
  • 55_news
  • 56_news
  • 57_news
  • 58_news
  • 59_news
  • 5_news
  • 60_news
  • 61_news
  • 62_news
  • 63_news
  • 64_news
  • 65_news
  • 66_news
  • 67_news
  • 68_news
  • 69_news
  • 6_news
  • 70_news
  • 71_news
  • 72_news
  • 73_news
  • 74_news
  • 75_news
  • 76_news
  • 77_news
  • 78_news
  • 79_news
  • 7_news
  • 80_news
  • 81_news
  • 82_news
  • 83_news
  • 84_news
  • 85_news
  • 86_news
  • 87_news
  • 88_news
  • 89_news
  • 8_news
  • 91_news
  • 92_news
  • 93_news
  • 94_news
  • 95_news
  • 96_news
  • 97_news
  • 98_news
  • 99_news
  • 9_news